Kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

Kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

Kétszárnyú műanyag bejárati ajtó

A technika fejlődésével párhuzamosan a fából készült nyílászárók mellett idővel egyéb alapanyagok is kezdtek elterjedni. A műanyag bejárati ajtók kiválasztásával egy remek ár-érték arányú nyílászáró segítségével biztosíthatjuk otthonunk biztonságát, méghozzá egyszerűen és hosszú időn keresztül. A nagyobb méretű, szélesebb falnyílással ellátott épületek kétszárnyú ajtók beépítését is lehetővé teszik. Az új, kétszárnyú műanyag bejárati ajtó a meglévő szerkezet kibontását követően kerül beépítésre.

A kétszárnyú műanyag bejárati ajtó kiválasztásakor lehetőségünk van többféle kivitelű nyílászáró közül kiválasztani a nekünk tetszőt. A szimmetrikus kétszárnyú bejárati ajtók esetében két egyforma méretű, egymásra ellentétes nyitásirányú ajtószárny kerül felszerelésre. Az aszimmetrikus kétszárnyú bejárati ajtók esetében az elsődleges szárnyat egy kisebb méretű kiegészítő ablakszárny egészíti ki.

A nyílászáró két szárnya közül csak az egyik szárny van ellátva látható kilinccsel, valamint a zárszerkezet is erre kerül felszerelésre. A kiegészítő ajtószárnyak nyitása rejtett kilincs használatával történik, melyek az elsődleges szárny nyitása után válnak hozzáférhetővé.

Updated: december 24, 2017 — 9:42 de.