Bontás nélküli műanyag ablakcsere

A házunk, lakásunk szebbé tétele, praktikusságának növelése és a komfort érzet növelése rendkívül fontos az embereknek. Nem kivétel ez alól a nyílászárók cseréje sem. Az ablakok cseréje bizonyos esetekben akár hatalmas pusztítással is járhat mivel rengeteg esetben a fal sérülhet, és rengeteg porral járhat valamint kőműves munkára is szükség lehet az új ablak beépítése után.

Erre a problémára megoldás az ablakcsere bontás nélkül. Ennél a megoldásnál a meglévő ablak keretekről előzőleg a zsanérok leszerelésre vagy levágásra kerülnek.

Ezek után helyükre kerülnek az új zsanérok, ezekre kerülnek majd a új ablakok. A módszer vitathatatlan előnye a bontással járó ablak cserével szemben hogy minimális kosszal jár, és nem sérül meg a fal sem. Bizonyos régi ablakok esetében ez a módszer akár az ablak terület növekedésével is járhat mivel a régi ablakokon általában több osztó vagy pántolás is lehet, ezek helyét a veszi át a modern ablak .

Belülről a régi ablak keret takaró lapokkal lefedésre kerül . Az ablak alá ezután bekerül a párkány is , amely a legtöbb esetben a régi keret fennmaradó részét is eltakarja.

Updated: december 24, 2017 — 9:52 de.